joi, 16 decembrie 2010


Uite ca se poate !!!
Acum un an la actiunea organizata de Realitatea TV si partenerii in acest proiect "Romania prinde radacini", la Dabuleni, dl Tatulici a caracterizat actiunea Corinei Kodjabashija "un act de normalitate". Si asa este. Acea zona sufera prin faptul ca nu este impadurita. Actiunea Corinei cu elevii care o insoteau intro-adevar nu este nimic deosebit sau iesit in comun. Faptul ca cineva face ceva pentru acesta tara sau pentru acest popor din dragoste este un act de normalitate. Toate actiunile ei, pana acum, catodata si impreuna cu colegii ei au avut un scop: sa ii educe si sa ii faca pe elevi sa inteleaga ca trebuie sa-si iubeasca poporul, tara si nu in utimul rand sa ai respect de sine. Numai prin asemenea actiune si atitudine se poate obtine acest lucru.
Unul din premiati dl Arafat a zis "nu am facut decat sa depunem o caramida", si cred eu, ca daca fiecare dintre noi face acest lucru va fi bine. Corina si elevii ei au cladit o carmida in plus in acest proiect.
M-am gandit la toti premiati in aceea seara, in afara cei din domeniul politic, ce au comun. Dupa parerea mea a fost "o gala" care ii uneste pe premiati prin urmatoarele: ce au facut au facut din dragoste si au facut cu perseverenta, cred in viitorul acestei tarii, au dovedit ca Romania are valori si cel din urma dar nu si ultimul fapt "Cand se vrea ceva cu adevarat se poate".
Inchei cu vorbele nepotului doamnei Monei Musca "Esti tare" si as adauga "Keep walking" Corina.
Igor Kodjabashija

Un comentariu:

  1. Bravo za niv! Cestitki! Nu ma indoiesc ca mai exista lucruri normale pe acesta lume, trebuie doar sa vrem sa le facem! Cu ajutorul prietenilor nostri, bineinteles!

    RăspundețiȘtergere