joi, 13 octombrie 2011

In memoriam





Benone Cârstocea



sau Ben cum îi se spunea în cercuriele apropiate sau cele de famila, a fost om remaracabil. Fiind unchiul soţiei mele am avut norocul sa-l cunosc personal. Temerea mea în întalnirile cu domnia sa au fost legate cu îndoileile mele dacă voi fi la înalţimea aşteptată în conversaţiile purtate atunci. Am convingerea ca acele temeri au fost nefondate deoarece era un om onest, deschis şi nu cauta să fie impresionat. In discuţiile purtate abordam diferite subiecte: religie, literatura, obiceuri culturale etc. Cele din medicina au fost cele mai scurte. Acest lucru se datorează şi faptului că eu eram cel care înterba desigur. Răspunsurile scurte şi foarte exacte nu lasau loc de interpretare sau dubii. De la asemenea specialist în domeniul oftalmologiei nici nu putei să te aştepţi la altceva nu? Pe scurt o persoană extrem de agreabilă pentru toţi cei care folosesc ca şi cuvinte cheie în viaţă: onestitate, modestie, corectitudine.



S-a stins din viaţă lasăndu-ne fără replică şi cu un gol imens, aşa cum se întămplă când pierzi cineva drag, om cu care te ai mândri şi doar prin faptul că l-ai cunoscut.



Pentru mine personal a fost o onoare să-l cunosc şi să împartăşesc unele momente petrecute împreună cu domnia sa, momente la care mă voi aminti cu deoseită placere.


Dumnezeu să-l odihnească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu